WeTu Analytics

Maun Lodge

Chalets

12 x Xalets pressupostats amb dos llits 3/4 i aparcament privat, ideal per a unitats individuals i grups turístics. Tots els xalets tenen aire condicionat, WIFI, instal·lacions per a te i cafè, caixes fortes i neveres

Mostra més
Mostra menys

Standard Rooms

88 Habitacions Estàndard totes amb dos llits extra 3/4 que es poden convertir en llits individuals o convertides en llits extra King Length, totes les habitacions disposen d'aire condicionat, WIFI, instal·lacions per a te i cafè, caixes fortes i neveres. Ideal per compartir grups grans.

Mostra més
Mostra menys

Executive Room

26 Habitacions Executives totes amb dos llits extra 3/4 que es poden convertir en dos llits individuals o convertides en llits extra King Length, totes les nostres habitacions disposen d'aire condicionat, WIFI, instal·lacions per a te i cafè, caixes fortes i neveres. Ideal per compartir grups grans.

També disposem de dues habitacions amb accés per a minusvàlids en aquest tipus d'habitació

Mostra més
Mostra menys

River Rooms

10 River Rooms totes amb llits Queen amb balcons privats i vistes al riu Thamalakane (riu Okavango que travessa Maun), Totes les nostres habitacions disposen d'aire condicionat, WIFI, instal·lacions per a te i cafè, caixes fortes i neveres.

Mostra més
Mostra menys

Presidential Rooms

2 habitacions presidencials amb llit extra gran amb balcó privat amb vista sobre els salons privats del riu Thamalakane o bar i mini bars. Totes les habitacions disposen d'aire condicionat, caixa forta, dues TV d'alta definició amb un ram il·limitat de canals i banyera d'hidromassatge i dutxa.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Maun Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes