WeTu Analytics

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana, és l'últim refugi de safari centrat en l'aigua de l'Okavango Delta.

Eagle Island Lodge és una de les cases de safari originals de Botswana, situada en una illa privada envoltada per alguns dels trams més profunds del Delta de l'Okavango, un dels sistemes d'aigua d'interior més grans del món i Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

La casa de camp està decorada per reflectir la base d'un explorador. El disseny destaca en les dotze àmplies habitacions amb tendes de luxe inclouen llits grans amb vistes al delta, grans cobertes exteriors amb vista, piscines d'immersió privades, banys de luxe amb grans banyeres, dutxes interiors i exteriors, un racó de relaxació i lectura, i armaris de paret.

Les zones comunes totalment reconstruïdes inclouen una zona de menjador elegant amb forn de pizza, una zona d'estar amb un bar d'estil artesanal, una biblioteca, una zona de foguera separada i el Fish Eagle Bar que es troba directament a l'aigua. Al llarg de les reformes es van utilitzar artesans i materials locals.

La casa de camp ofereix una varietat d'activitats de safari essencialment centrades en l'aigua, incloent safaris per a embarcacions de motor, creuers barcassa, safaris mokoro (una canoa local), pesca, així com safaris per caminar i l'experiència de safari aeri definitiva en helicòpter — un punt culminant de qualsevol dels hostes 'estada!

Hi ha una gran quantitat d'aus i fauna aquàtica al voltant de la casa de camp, complementada amb mamífers més grans com l'elefant, búfal, hipopòtam, cocodril, així com els sempre esquius grans gats que han fet d'aquesta illa la seva llar.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes