WeTu Analytics

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

Helicopter Safaris

Aquí experimenteu la llunyania del Delta d'Okavango i obteniu a vista d'ocell els llacs i les illes inaccessibles.

La veu del pilot arriba a través dels auriculars. “Mirar cap a la dreta on un ramat de búfals està creuant el riu. Estem baixant per a una visió de primer pla”. A continuació, s'està aixecant de nou. “Ens dirigim a una altitud més alta. Veure la formació dels canals i la forma en què la massa d'aigua i terra ha evolucionat al llarg dels segles”.

Els vols en helicòpter sobre Botswana són una de les grans aventures de la vida. La caça rarament s'ha fet des de dalt i, per tant, els animals no estan pertorbats per les aeronaus. Sorprenentment, és possible que passeu uns pocs metres sobre grans ramats de zebra mentre continuen pasturant, completament despreocupats.

Encara més emocionant, vostè pot ser capaç de tocar en una illa lluny de l'habitació humana i estar en un lloc que no ha estat tocat pel món modern. Un veler ràpid pot aparèixer prenent un cafè o una copa de vi escumós de celebració: gaudir de l'oci mentre contempleu un paisatge frondós i riberenc, un dels últims grans salvatges del món.

(S'apliquen tarifes addicionals)

Mostra més
Mostra menys

Horseback/Helicopter Safari

Estem encantats d'introduir la primera combinació d'helicòpter i safari a cavall a Botswana al Belmond Eagle Island Lodge.

Combinant un safari aeri en helicòpter privat amb un passeig a cavall per un dels últims salvatges que queden del món, l'excursió ofereix una nova manera d'explorar el patrimoni mundial de la UNESCO i els seus magnífics habitants.

Mostra més
Mostra menys

Mokoro Canoe Safari

Aquesta canoa dugout tradicional el porta a lliscar sobre aigües poc profundes i clares més enllà de lliris d'aigua brillants i pastures de papir fins a zones inaccessibles en vaixell.

Mostra més
Mostra menys

Walking Safari

En un safari a peu pel Delta està totalment envoltat de natura. Trobeu coses increïbles de prop: un insecte, pistes d'animals, grans excrements de jocs, eixam túmuls de tèrmits. Aquests petits aspectes inesperats de la vida sovint fan la impressió més gran. Si una unitat de joc és com llegir un llibre: un safari a peu és com convertir-se en un personatge en aquest llibre.

Mostra més
Mostra menys

Bird Watching

Moltes persones vénen a Belmond Eagle Island Lodge purament per experimentar la seva gran varietat d'aus. Les 400 espècies terrestres i aquàtiques atrets al Delta de l'Okavango permeten la visualització d'aus inigualable.

Mostra més
Mostra menys

Village Life

El Belmond Eagle Island Lodge està situat a prop del poble de Xaxaba. Si ho sol·liciteu, podeu visitar el poble i sereu convidats a una casa privada per experimentar aspectes de la seva forma de vida. Aquesta no és una atracció turística, sinó una comunitat de persones que han adaptat tradicions antigues als temps moderns.

Mostra més
Mostra menys

Motorboat Safari

Els safaris en llanxes cap al Delta s'acosten a la natura i lluny de zones no acceptables a peu o amb vehicle.

Mostra més
Mostra menys

Barge Cruise

Prendre un creuer lent suaument pel Delta per als capvespres, és possible que només vegi una àguila de peix prenent vol o beines d'hipopòtams en la distància a través d'una posta de sol africana.

Mostra més
Mostra menys

Game Drives

Les unitats de joc de matí i tarda estan disponibles en creuers de terra oberta. Les unitats de joc nocturn amb focus i presentacions d'observació d'estrelles també estan disponibles després del sopar. Com que el lodge es troba en una concessió privada, els vehicles poden conduir abans i després de la posta de sol, així com fora de la carretera.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Eagle Island Lodge, A Belmond Safari, Botswana

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes