WeTu Analytics

Chitabe Lediba

Lloc: Chitabe Lediba, a la Concessió de Chitabe, veïns de la Reserva de Joc de Moremi a la part sud-est del Delta de l'Okavango. La seva àmplia gamma d'hàbitats permet una diversitat igual d'observacions de fauna salvatge. Les vistes sobre les planes inundables ofereixen àmplies oportunitats per veure el trànsit animal diari. Més enllà del camp, els paisatges d'Okavango i Kalahari es reuneixen per formar hàbitats rics.

Allotjament: Cinc tendes de lona d'estil meru es construeixen en cobertes elevades amb interiors únics i de bon gust. Les instal·lacions de bany disposen de lavabos dobles, amb dutxes interiors i exteriors que ofereixen una vista espectacular sobre el Delta. Les dues unitats familiars tenen habitacions contigües i un bany compartit. La zona de menjador, el saló i la piscina tenen una gloriosa vista sobre la petita lediba (una llacuna dins d'un canal) després del qual rep el nom del campament i on freqüenten els animals salvatges i les aus.

Propòsit: Al costat de la seva germana canmp, el compromís de Chitabe Lediba amb el propòsit salvatge inclou proporcionar suport financer i logístic per a una varietat de projectes que van des de programes d'investigació i seguiment, fins a donacions anuals d'educació escolar i generosos pagaments de participació de beneficis.

Punts de venda únics

Un campament tranquil i més petit, ideal per a grups o famílies
Una barreja d'hàbitats d'Okavango i Kalahari dóna lloc a una excel·lent diversitat de depredadors i preses
Experiència clàssica de safari amb varietat de jocs i observació d'aus durant tot l'any

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Chitabe Lediba

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes