WeTu Analytics

Budongo Eco Lodge

Wildlife Safaris

Des Bosc Budongo es troba al Parc Nacional Murchison Falls es pot combinar fàcilment la seva visita al bosc màgic amb la visualització de la vida silvestre a la part nord del parc nacional. Creuem el riu Nil i seguim les vies sinuoses a la recerca de girafes, elefants, búfals i lleons. Gràcies als turons amb punts de palmeres, extenses planes de sabanes i bella zona del Delta, aquest és un dels llocs més pintorescs i millors per a trobades amb els animals salvatges d'Uganda. A més, podeu fer un safari en vaixell al Nil o visitar les magnífiques Cascades Murchison per millorar encara més la vostra experiència de vida silvestre.

Mostra més
Mostra menys

Birding

Explora les espècies d'aus d'Uganda amb budongo eco lodge. Budongo Forest és veritablement un paradís per als observadors d'aus amb 360 espècies d'ocells. Acompanyat d'un guia seguireu els senders i atendreu diferents tipus d'aus.

veient safaris estan disponibles durant mig o dia complet i guiats per observadors d'aus afins. Si vostè té més d'un dia a Budongo llavors una visita a la 'Milla Reial' és una necessitat. Es troba a uns 60 km de Budongo Eco Lodge i ofereix una espectacular avinguda forestal àmplia amb una alta densitat d'aus, incloent el Blauet de xocolata i el Paradise Flycatcher.

Mostra més
Mostra menys

Forest walks

Fer una passejada pel bosc de budongo. Els senders forestals ben desenvolupats us ofereixen l'oportunitat perfecta per explorar la bellesa de la selva tropical. Obteniu més informació sobre l'ecosistema, passeu els vells arbres de caoba i trobeu diferents espècies de papallones al vostre camí. Com que el terreny és pla, els passejos forestals són adequats per al turista mitjà

Mostra més
Mostra menys

Chimp Habituation Experience

Amb l'Habituation Experience passaràs un dia sencer amb els nostres 'cosins' i aprendràs sobre la seva forma de vida. L'habituació dels ximpanzés al bosc de Budongo es va iniciar el 1992amb l'objectiu d'habituar els ximpanzés a la presència humana, sense alterar necessàriament el seu comportament natural. Aquest és un procés llarg i pot trigar fins a 15 anys a habituar plenament una comunitat de ximpanzés.

The Habituation Experience t'ofereix l'experiència única per unir-te als guies professionals en el seu programa diari i seguir els ximpanzés durant les seves activitats. Ja que estarà fora al bosc des de la matinada fins al final del dia, un dinar per emportar pot ser proporcionat per la casa de camp. (no disponible en temporada alta mesos juliol, agost i setembre)

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Budongo Eco Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes