WeTu Analytics

Marataba Conservation Camps Founders Camp

Marataba, una secció de 21.000 hectàrees (52.000 hectàrees), gestionada privadament del Parc Nacional de Marakele, està situat únicament on frondosa arbustiva dóna pas a les sorres de Kalahari, a la província de Limpopo de Sud-àfrica. Conegut oficialment com a Parc Nacional Contractual, Marataba és un dels models de conservació més innovadors de Sud-àfrica i se centra fermament en la protecció de la flora i la fauna de la zona a través de pràctiques modernes de conservació.

Marataba Conservation Camps és una experiència de safari dirigida per la conservació que ofereix als hostes l'oportunitat d'involucrar-se en activitats reflexives i interactives, incloent la gestió de la fauna i la conservació ecològica, participar en estimulants debats amb conservacionistes i experts, i viatjar amb un propòsit.

Fundadors Camp té vista sobre el riu Matlabas. Les quatre suites estan amagades sota els arbres i ofereixen magnífiques vistes de l'aigua, la fauna i les impressionants muntanyes. Disponible per reservar només per a ús exclusiu, el campament és una elegant casa familiar al cor de l'arbust. El mobiliari és una fusió entre antics i nous: taules de cafè de fusta antigues renovades i bols tradicionals africans s'acompanyen de lluminàries contemporànies i tèxtils moderns i aquest reimaginant una experiència tradicional de safari és exactament el que representa Marataba.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Marataba Conservation Camps Founders Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes