WeTu Analytics

Marataba Conservation Camps Founders Camp

Land & water safari experiences

Explora Marataba en les unitats de joc de dia i nit i creuers en vaixell amb el seu guia i troba la fauna resident en el context espectacular de les muntanyes Waterberg. Ambdues activitats proporcionen una comprensió ambiental general de la zona, incloent la comprensió dels treballs de conservació moderns i pràctiques. Creuers en vaixell, en particular, ofereixen una excel·lent oportunitat per a l'observació d'aus.

Totes les edats | No es requereix fitness

Mostra més
Mostra menys

Hiking & walking safaris

Travessant Marataba a peu et portarà a llocs que molt pocs han estat abans. Passeja pels congostos, rius i crestes de muntanya i gaudeix de banyaments en piscines de roca, pícnics i aprofundeix en les pràctiques de conservació de Marataba. Els nostres passejos estan adaptats a una varietat de nivells de fitness i edats i poden ser passejades curtes per terra plana, passejades familiars amb una introducció al seguiment o caminades més llargues per la muntanya.

Totes les edats | Adaptat a nivells de fitness

Mostra més
Mostra menys

Wildlife interventions

El seguiment i la gestió de la vida silvestre és una funció fonamental de l'equip de conservació de Marataba i, si el temps és correcte, els clients poden participar. El temps té un paper important en les intervencions, de manera que aquestes no estan garantides ni són el focus d'una estada a Marataba. Tanmateix, algunes intervencions de fauna salvatge poden ser preplanificades i reservades; poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació. Es poden aplicar recàrrecs.

Totes les edats | Algun grau d'aptitud necessari per a determinades intervencions

Mostra més
Mostra menys

Predator management

Uneix-te a l'equip de seguiment i telemetria pista de guepard collared. Entra a l'observació, avaluar el comportament animal i reportar les troballes de nou a l'equip de conservació. Aquesta activitat està disponible tot l'any i és millor a primera hora del matí o a última hora de la tarda.

15 + anys | Es requereix algun grau d'aptitud

Mostra més
Mostra menys

Elephant management

Ajudar a compilar identikits individuals per als elefants i determinar les taxes de creixement. La informació es captura i avalua anualment juntament amb les avaluacions d'impacte dels elefants i els resultats de l'enquesta aèria. Els resultats es fan servir per informar de les accions i intervencions en curs.

Recopilatori d'identikits d'elefants: totes les edats | No es requereix aptitud física
Avaluació d'impacte d'elefants: totes les edats | Actualment es realitza dues vegades l'any; consulteu-ne més detalls.

Mostra més
Mostra menys

Camera trap set up & analysis

Prengui una mirada darrere de les escenes del que passa al Parc durant el dia i la nit amb el
anàlisi de material d'arxiu de trampes de càmera. La participació en la selecció dels llocs apropiats per
col·locació de la trampa de la càmera és una experiència informativa i divertida per a totes les edats, i inclou
la identificació de les empremtes d'animals i els signes de comportament, que cal tenir en compte quan
la col·locació d'un parany.

Aquesta activitat depèn de la ubicació i les edats i els requisits de condició física varien en funció de la ubicació.

Mostra més
Mostra menys

Ecology experiences

Participar en enquestes periòdiques de condició de veld (VCA) i passar un matí informatiu tenint en compte el que passa per assegurar que l'hàbitat de Marataba sigui adequat per a les espècies que es conserven aquí. La intervenció consisteix en identificar i registrar totes les espècies d'herba i biomassa a 100 punts al llarg d'un transsecte de línia. La biomassa es determina amb un dispositiu construït a propòsit anomenat mesurador de pastura de disc, que mesura eficaçment la quantitat d'herba disponible per al pasturatge.

Totes les edats | No es requereix nivell físic

Mostra més
Mostra menys

Area integrity & protection

Participar en el seguiment i caminar per la línia de la tanca per a una comprovació de patrulla de trampa. Aquesta activitat comença amb l'aprenentatge de la facilitat que es fan els cargols, com es configuren i els danys i les víctimes mortals causades a la vida silvestre. Això no només és salvar la vida a possibles víctimes de trampa, sinó que també és benvingut el suport als guardaparcs que tenen una responsabilitat massiva a les espatlles.

Totes les edats (adaptacions disponibles per als nens) | Es requereix algun grau d'aptitud

Mostra més
Mostra menys

Community outreach

Visita el nostre hort comunitari i coneix Lucas Monyeki. Des de la collita de productes fins a gaudir d'un dinar vegetal, aquesta és una interacció divertida amb la comunitat local.

Totes les edats | No es requereix fitness

Mostra més
Mostra menys

Mindfulness

Respirar. Alentir la teva ment, estar present i apreciar realment on ets. Cadascuna de les tendes de campanya disposa d'estores de ioga per ajudar a la relaxació i l'atenció plena.

Totes les edats | Diferents nivells de fitness (tingueu en compte que aquesta no és una activitat guiada; consulteu els recessos de benestar i meditació)

Mostra més
Mostra menys

Rhino ear notch identification

Aprendre a identificar rinoceronts a través de les seves osques de l'orella. Aquesta experiència es pot fer en qualsevol etapa en un joc de conducció i a partir de només mirar aquests magnífics animals, es comença a entendre alguns dels treballs i seguiment que es realitzen.

Totes les edats | No es requereix nivell físic

Mostra més
Mostra menys

3-day rhino conservation safari

Aquesta experiència només està disponible del 01 de febrer al 31 d'octubre. S'aplica un recàrrec.

DIA 1: Arriba i gaudeix d'un dinar lleuger abans d'un briefing sobre els objectius i els propòsits de les entallades del rinoceront. El teu
guia assignarà responsabilitats i tasques individuals durant el procés, abans de sortir en una unitat d'identificació de rinoceront a la tarda. Aquesta unitat us permetrà identificar individus específics de rinoceront i aprendre sobre la interacció social i el maquillatge dels grups de rinoceront.

DIA 2: Una crida a despertar d'hora per localitzar el rinoceront! L'equip de conservació serà informat i es prepararà per a l'acció i, un cop l'helicòpter estigui entrant, es retirarà a una distància de seguretat i el rinoceront
va esvarrar. A continuació, durà a terme les seves responsabilitats preassignades abans que el rinoceront es desperti i es monitoritzi durant 30 minuts després del darting. A la tarda tindrà lloc un seguiment posterior i un seguiment posterior a l'osques.

DIA 3: Si s'experimenten condicions adverses el dia 2, utilitzareu avui com a dia de tall.
En cas contrari, tria altres experiències per gaudir al matí i a la tarda.

Totes les edats | Es requereix algun grau d'aptitud

Mostra més
Mostra menys

Star Camp Out

Desconnecta del món modern i reconnecta amb la natura a l'Star Camp Out. Situades en un racó remot del parc, vigilades per les escarpades muntanyes del Diamant, les quatre tendes són a quilòmetres de qualsevol cosa i de qualsevol, i ofereixen una escapada perfecta als ritmes del desert. Afegiu una nit (o diverses) a una estada al Founers Camp i passeu els dies caminant a la natura i explorant els turons i les gorges al voltant del campament. Torna per un G&T fred pel foc i adormim sota el cel estrellat sense fi.

Disponible 1 Març - 31 Octubre | Edat 12+ | 4 Tendes

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Marataba Conservation Camps Founders Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes