WeTu Analytics

Borana Lodge

Borana Conservancy es troba al peu del Mt Kenya, a pocs quilòmetres al nord de l'equador a 6,500 peus (gairebé 2,000 metres) sobre el nivell del mar. Aquest 32,000 hectàrees de conservació privada és típic dels contraforts de la muntanya de Kenya. Amb la muntanya al sud i un paisatge àrid al nord, Borana està perfectament situat per a la vida silvestre.

La conservació va introduir rinoceront negre el 2013 i la població ha prosperat des de llavors. En 2014, Borana Conservancy i Lewa Wildlife Conservancy a Orient, van enderrocar les seves tanques per formar el paisatge de Lewa-Borana, permetent el regnat lliure de fauna en 92,000 hectàrees de desert africà verge. El paisatge Lewa-Borana és una població de rinoceront clau, una de les tres úniques a Kenya, on hi ha més de 100 rinoceront negre i 92 rinoceront blanc: el 14% de la població de rinoceront de Kenya.

Borana Lodge està situat al cor de Borana Conservancy, amb una vista fantàstica sobre el mont Kenya. La casa de camp està situada en un vessant sobre una presa, on els ramats d'elefant es reuneixen regularment per banyar-se a l'hora de dinar. La presència d'aigua propera a la casa de camp atrau tot tipus de personatges; el lleopard i el lleopard són visitants nocturns regulars i estan segurs de fer-se sentir.

Borana Lodge disposa de quatre cases rurals independents amb vistes excepcionals. Aquestes cases són úniques, dissenyades tenint en compte la vessant del turó, sense oblidar els detalls més fins que fan que el veritable confort. Dues cases rurals més proporcionen el refugi perfecte per a famílies. Amb una sala d'estar compartida entre un doble i un bessó, els pares poden estar segurs que els seus fills estan segurs a l'habitació del costat. La combinació de privacitat, bellesa natural i una gran quantitat de vida silvestre crea un entorn únic per a una experiència de safari veritablement memorable.

En Borana Lodge vostè serà guiat i acollit per aquells que coneixen millor Borana, amb l'oportunitat d'explorar els turons i les valls a peu, a cavall, en un cotxe o en una bicicleta de muntanya. Borana Lodge ofereix la ubicació definitiva per a l'acció i la relaxació.

Amb dues cordes de cavalls de safari, passejades de joc, bicicletes de muntanya, una gran quantitat d'ocells, experiències interculturals i un munt d'excuses per als àpats i nits a l'arbust mai hi ha un moment avorrit en Borana Lodge. Recobert amb una a la casa Safari Spa, hi ha alguna cosa per a tothom.

Borana Lodge és una destinació Long Run, aquests són acuradament seleccionats pel seu compromís amb la relació entre els 4C; comunitat, cultura, conservació i comerç.

Tots els ingressos retinguts de Borana Lodge s'inverteixen en diversos esforços de conservació de Borana Conservancy. Cada nit passada a Borana Lodge actua com una contribució directa a una àmplia varietat d'esforços de conservació.

Això realment és viatjar amb un propòsit.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Borana Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes