WeTu Analytics

Borana Lodge

Game Drives

Les unitats de joc es duen a terme per guies de camp de Kenya entrenades que tenen un ampli coneixement local de la zona juntament amb la seva flora i fauna. Joc es veu millor d'hora al matí oa la tarda, unitats nocturnes es poden organitzar per a la sortida després del sopar que donen als hostes l'oportunitat de tenir interaccions amb animals nocturns, com ara porcins i aardvark.

Hi ha una sèrie d'activitats per mantenir els nens ocupats en unitats, incloent targetes d'identificació de rinoceront i targetes de punts bigotis lleó.

Mostra més
Mostra menys

Rhino Tracking on Foot

Els guardaboscos Borana Conservancy estan obligats a veure cada rinoceront individual una vegada al dia. Els clients tenen l'oportunitat de sortir amb els guardaboscos, a peu, a primera hora del matí, per rastrejar i identificar un rinoceront individual.

Veure aquestes grans criatures a peu proporciona una experiència emocionant, així com una visió de la vida d'un membre de l'equip de lluita contra la caça furtiva Borana Conservancy.

Mostra més
Mostra menys

Horse Riding

Borana Conservancy està equipat amb dos conjunts de quadres, cadascun dels quals proveeix als genets de diferent experiència.

Els nostres estables més grans s'adapten al pilot més avançat, amb ponis ex-polo que porten passejades durant més de dues hores a través de la conservació. Aquesta és una manera fantàstica de veure la fauna salvatge sense el so d'un motor.

Les estables per als pilots menys avançats (inclosos els nens petits) es troben al costat oriental de Borana Conservancy i corren a un ritme molt més lent. Els nuvis estan molt contents de portar els nens per a passejades curtes en regnes de plom, que és una gran manera de construir la seva confiança.

Tots els clients menors de 21 anys han de portar cascos a cavall sempre.

Mostra més
Mostra menys

Mountain Biking

Per als més aventurers, el ciclisme de muntanya és imprescindible. Disposem d'una gamma de bicicletes per a adults i una bicicleta més petita, apta per a nens de 9 anys o més.

Els clients han d'estar relativament en forma i confiats amb bicicleta fora de carretera. Els turons i les valls proporcionen el terreny perfecte per a passejades amb bicicleta alimentades per adrenalina.

Es proporcionen cascos.

Mostra més
Mostra menys

Deployments with the Borana Conservancy anti-poaching team

Borana Lodge clients se'ls dóna l'oportunitat d'unir-se al nostre equip contra la caça furtiva en els seus desplegaments nocturns. Això permet als hostes obtenir una visió darrere de les escenes de com funciona la conservació a Borana.

Els clients rebran un recorregut per les sales centrals del guardabosc, així com conèixer els caps de seguretat. Després d'una introducció a l'equip i al seu funcionament, els convidats ajudaran a deixar caure guardaparcs en diversos llocs de Borana, on aquests homes passaran la nit, mantenint un ull atent de la conservació.

Mostra més
Mostra menys

Guided Bush Walks

Els passejos de Bush són realitzats per un guia de camp experimentat acompanyat per un guardabosc armat Borana Conservancy.

Mentre camina, els clients tenen l'oportunitat d'apreciar els aspectes més petits de l'ecosistema Borana. Les guies de Borana són extremadament coneixedors i donen una visió sobre els usos medicinals i pràctics per a les plantes indígenes.

Passejades pels jardins de la casa de camp es poden organitzar per als nens mentre els pares gaudeixen d'una mica de temps lliure. Els nens aprendran sobre els ocells i les plantes, així com les petjades de criatures més petites que viuen a l'alberg.

Mostra més
Mostra menys

Visit to the Ngare Ndare forest

Situat al límit sud de Borana Conservancy, el bosc de Ngare Ndare mostra el fort contrast entre els diversos ecosistemes del nord de Kenya.

El bosc indígena de 13.000 hectàrees, format per olives africanes i arbres de cedre, proporciona un refugi segur per a l'elefant i altres mamífers més grans, així com una fantàstica col·lecció d'aus i papallones exòtiques. A través del bosc es troba un riu turquesa cristal·lina, alimentat per la font glacial subterrània de les aigües de fusió del mont Kenya. Amb impressionants cascades i no un altre humà al voltant, és el lloc perfecte per a un bany de reforç durant la calor del dia.

El bosc de Ngare Ndare també ofereix un impressionant passeig amb dosser. Suspès a 30m sobre el terra, aquest pont penjant transcorre durant 400m pel bosc. Caminar per la longitud del pont és una experiència veritablement immersiva, amb la vida silvestre i bells ocells cantant un ball per sobre, s'ha de veure per creure. Hi ha una gran plataforma situada al final del passeig amb dosser, on se servirà el dinar, amb una vista fantàstica del riu sota - on sovint es troben elefant i búfal bevent o banyant-se ells mateixos.

Mostra més
Mostra menys

Local school visits

Borana Conservancy finança amb orgull set escoles primàries, a més de proporcionar beques per a més de vint nens de secundària.

Visitar una de les escoles primàries de la zona és una visió fantàstica de la vida de Kenya. Els nens estan molt contents de compartir els seus dies escolars amb els visitants i l'amor mostrant a la gent al voltant del recinte. El director de l'escola oferirà als hostes una visita guiada abans de dirigir-se a una de les aules. Hi haurà l'oportunitat de veure com els nens passen els seus dies i el plaer que estan aprenent.

Els professors de l'escola animen els visitants a fer una classe d'art o a participar en un esport a la tarda. El futbol i el voleibol són molt populars a Kenya, de manera que les sabates per córrer són una necessitat!

Aquesta és una activitat fantàstica per a famílies, visitar nens i nens locals sovint creen grans amistats, és una experiència que no s'oblida fàcilment.

Mostra més
Mostra menys

Local Maasai Village Visits

Borana té una estreta relació amb una de les comunitats del nord dels límits de la conservació que estan ansiosos per compartir la seva cultura.

Vostè serà conegut per un ancià maasai que li donarà un recorregut pel poble, a més de descriure la història de la tribu Maasai. Diversos membres de la comunitat us mostraran els seus costums, formes de vida i tradicions. El recorregut sol acabar amb un ball tradicional tribal amb el qual us animareu a unir-vos.

Aquesta és una immersió fantàstica en la cultura tradicional kenyana.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Borana Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes