WeTu Analytics

Royal Palm Beachcomber Luxury

Junior Suites

La platja de 63 metres quadrats orientada a Junior Suites està construïda en una formació esglaonada per oferir la màxima privacitat als ocupants d'aquestes suites. Les suites tenen un dormitori i una zona d'estar amb bany privat.

Mostra més
Mostra menys

Tropical Suites

Les suites Tropical, situades a la primera planta, encara que gaudeixen d'accés directe als jardins i a la platja més enllà, ofereixen 85 metres quadrats d'espai habitable. El dormitori i la zona d'estar són de planta oberta i tenen accés a un balcó moblat; el bany privat és adjacent a la zona del dormitori.

Mostra més
Mostra menys

Palm Suites

Totes les suites de Palm tenen una ubicació a la planta baixa que condueix als jardins i a la platja més enllà. La terrassa interior i moblada ofereixen un total de 106 metres quadrats d'espai habitable. El dormitori i la zona d'estar són de planta oberta amb el gran bany en suite.

Mostra més
Mostra menys

Ocean Suites

Les suites Ocean estan situades a totes les plantes i tenen vista sobre els exuberants jardins tropicals i el paisatge marí més enllà. L'interior de la suite i la terrassa moblada ofereixen una superfície combinada de 120 metres quadrats d'espai habitable. El dormitori és independent a la del saló, que consta d'una zona d'estar i un escriptori. Un gran bany en suite completa les instal·lacions.

Mostra més
Mostra menys

Garden Suites

El tipus d'allotjament perfecte per a famílies a Royal Palm, aquestes suites de planta baixa mesuren 140 metres quadrats. La zona de dormitori per als pares, amb un gran bany en suite, dóna al saló de planta oberta amb una terrassa moblada adjacent. El dormitori dels nens i el bany privat estan separats de la zona de dormir dels pares i del saló.

Mostra més
Mostra menys

Senior Suites

Hi ha una gran sala d'estar disponible al saló de la suite Sènior o a la terrassa moblada. El Senior Suites gaudeix d'una ubicació propera a la platja i d'una ubicació tranquil·la, lluny de les zones comunes. L'interior consta d'un dormitori amb saló independent i gran bany en suite al dormitori. L'àrea total de la suite Sènior és de 128 metres quadrats.

Mostra més
Mostra menys

Penthouse

La privacitat és la paraula de vigilància de l'únic Àtic que es troba al segon pis. El dormitori, amb bany en suite, és independent a la del saló i les dues habitacions donen a un balcó moblat. L'àrea total de l'àtic és 196 metres quadrats.

Mostra més
Mostra menys

Presidential Suites

Les tres suites presidencials es troben a la planta superior. Aquestes suites ofereixen dos dormitoris que condueixen a una zona d'estar central amb un balcó envoltant moblat més enllà. Els banys privats condueixen a cada dormitori. L'àrea total de cada suite és de 264 metres quadrats.

Mostra més
Mostra menys

Royal Suite

L'últim en luxe, aquesta suite de planta dividida mesura 365 metres quadrats. Un dormitori principal amb bany privat es troba a la part superior de l'escala sinuosa. El segon dormitori, a mig camí de l'escala, disposa de bany privat i hammam. La zona d'estar i menjador es troba a la planta baixa de la suite amb una terrassa moblada, mirador, piscina esquitxada i jardí més enllà.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Royal Palm Beachcomber Luxury

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes