WeTu Analytics

Ibo Island Lodge

The Sand Bank Beach Experience

Una excursió motoritzada o de vela (segons els vents) et porta un dels secrets més ben guardats d'Ibo... Una preciosa platja de sorra blanca totalment envoltada de mar blau càlid, on el luxe es troba en la reclusió de l'entorn. Sortiu al petit tros del paradís per esmorzar o dinar servits sota la nostra tenda beduïna amb els peus a la sorra. Hi ha una gran oportunitat per nedar, passejar, nedar, i un bon snorkel es pot trobar just al costat del banc de sorra. Els dofins i tortugues són observats regularment en ruta.

Mostra més
Mostra menys

The Ibo of Yesterday Guided Historical Experience

Un recorregut guiat a peu per les Illes Ibo Stone Town i importants edificis històrics molts que han estat rehabilitats, i alguns que han caigut en decadència. Visita l'antiga fortalesa de Sant Joao Baptista i aprendre més sobre la turbulenta història que aquesta bella fortalesa ha suportat i veure on els argenters tradicionals encara artesanals exquisides joies intricades utilitzant antigues eines de sorra tècnica àrab i no es troba en cap altre lloc del món. Els clients poden observar l'artesania en la fabricació i comprar regals únics per portar a casa. Les activitats històriques i culturals guiades permeten submergir-se en la cultura única d'Ibo i una rara oportunitat d'entendre aquest estil de vida inalterable.

Mostra més
Mostra menys

Scuba Diving

Ibo Island Lodge té un PADI Dive Master resident i ofereix submarinisme a bussejadors acreditats. Vostè pot reservar una sèrie d'immersions com a convidat a Ibo Island Lodge, o reservar un paquet de busseig dedicat o un safari de busseig illa mòbil - una de les experiències de busseig i aventura més úniques a l'Àfrica! Ibo Island i els seus voltants tenen alguns llocs meravellosos de busseig que els nostres hostes fan ràbia sobre.

Mostra més
Mostra menys

Dolphin Safari Encounter

Una meravellosa aventura a bord d'una magnífica teca sòlida 12 metres de vela dhows, escanejant l'horitzó per als dofins (ampolla de nas i geperut), tortugues i balenes geperut (en temporada), i si tens sort, sota snorkel i amb l'ajuda del seu guia salt a l'oceà indi blau càlid per nedar i snorkel entre aquestes meravelloses criatures.

Mostra més
Mostra menys

Guided Sea Kayak Excursion

Navega pels canals sinuosos i pacífics en un dels boscos de manglars més grans d'Àfrica. Aquesta excursió guiada us endinsa en els exuberants i fèrtils canals de manglar d'Ibo per entendre més sobre l'ecosistema del manglar i una àmplia gamma de vida d'aus i marines que suporta.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Ibo Island Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes