WeTu Analytics

Humala River Lodge

Game Drives

Totes les unitats de joc estan sota la supervisió de guies qualificades i es duen a terme en la construcció de vehicles de conducció de joc propòsit. No es perdi l'oportunitat de detectar diversos jocs com búfal, elefant, rinoceront, lleopard, wildebeest blau, waterbuck, zebra i molts més. Recorda els teus prismàtics, càmera i alguna cosa càlida per portar.

Mostra més
Mostra menys

Night Game Drive

Una experiència realment especial on poder observar els animals nocturns i veure què aixecar-se a la nit. Les unitats nocturnes tenen lloc diàriament de 20:00 - 23:00.

Mostra més
Mostra menys

River Bush Walk

Les guies de camp altament coneixedores condueixen passejades de joc, centrant-se en la identificació de diferents espècies vegetals, espurna animal i l'abundant vida de les aus. És un passeig fàcil per una pista de joc al costat del riu Komati.

Mostra més
Mostra menys

Rock Art Site Walk

Els clients tenen l'oportunitat de visitar algunes de les formacions rocoses antigues properes, pintures de San i ruïnes tipus poblet que daten més de 1000 anys. Aquestes visites són molt informatives i aprofitant l'abundant significat arqueològic, històric i cultural de la Reserva Natural de Songimvelo.

Mostra més
Mostra menys

Birding

Més de 330 espècies d'ocells han estat registrades al Parc Natural de Songimvelo. Algunes de les espècies d'ocells més importants inclouen la cigonya blanca, la cigonya de bec groc, l'Ibis calb, el falcó de ratpenat, l'àguila marcial, el finfoot africà, el bustard de Stanley i l'oreneta blava.

Mostra més
Mostra menys

Fly Fishing

Posa a prova les teves habilitats de pesca amb mosca contra el peix groc salvatge cobejat al riu Komati. Tota la pesca es realitza amb ganxos sense barbless i es practica estrictament una política de captura i alliberament.

Mostra més
Mostra menys

Humala Spa

Els clients poden reservar un tractament a l'spa Humala Bush.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Humala River Lodge

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes