WeTu Analytics

African Bush Camps Zambezi Expeditions

Game Drives

Un dels principals punts destacats és una unitat de joc al llarg de la plana d'inundació en un 4 x 4 Land Cruiser obert que us porta al cor d'un somni d'Àfrica plena d'animals únics del continent: eland, elefant, gossos salvatges africans, aigua, grans ramats de búfal, kudu, lleopard.

Mostra més
Mostra menys

Walking Safaris

Passejar per la natura i trobar animals salvatges de prop amb Zambezi Expeditions Game Walks. Acompanyat d'un dels nostres guies professionals i altament formats, explora a peu les ribes del riu Zambezi.

Mostra més
Mostra menys

Canoeing

El Lower Zambezi River és l'escenari perfecte per a un safari d'aventura en piragüisme. Paddle al llarg de les tranquil·les aigües del riu Zambezi i gaudir dels paisatges verges del Parc Nacional de les Piscines Mana des d'un angle únic. En el vostre safari de piragüisme tindreu l'oportunitat de veure fauna salvatge com hipopòtams, cocodrils, elefants i aus increïbles.

Mostra més
Mostra menys

Fishing

El riu Zambezi és conegut per alguns dels millors llocs de pesca tigre d'Àfrica. El flux lent dels Zambezi permet una gran pesca tigre de captura i alliberament i els nostres guies estan a la mà per ajudar en alguna pesca d'hora al matí o a la tarda.

Mostra més
Mostra menys

Bird Watching

Delicia't en la crida del skimmer africà, fotografia el abellerol carmí meridional o el trogon Narina. O simplement seure i gaudir de les seves belles cançons.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

African Bush Camps Zambezi Expeditions

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes