WeTu Analytics

LABA Fanjove Island

Diving

Les aigües que envolten Fanjove són la llar de l'escull de corall d'11 km, en gran part descobertes. Per tant, bussejar a Fanjove és una increïble experiència aïllada i privada, sense que ningú més per a quilòmetres gaudeixi d'aquest impressionant paradís natural marí.

Un gran esforç s'ha dedicat a preservar i protegir aquest escull, els esforços realitzats en l'última dècada han conduït al paradís vist avui.

Mostra més
Mostra menys

Dolphins

Fanjove té la sort de comptar amb diferents espècies de dofins com els nostres veïns. Passeu un parell d'hores al vaixell per provar i veure ja sigui Spinner Dofins o Dofins d'ampolla.

Mostra més
Mostra menys

Dhow Trip

Gaudeix de la posta de sol i de les vistes de Fanjove des del tradicional veler de la costa oriental d'Àfrica. Un vaixell local salparà abans de la posta de sol per gaudir d'un sol mentre experimenta la bellesa atemporal del dhow de fusta.

Mostra més
Mostra menys

Snorkeling

Relaxeu-vos a les aigües blaves de Fanjove mentre observeu el món marí. El peix papallona, el peix angelfish, el damselfish i una gran varietat de corals i invertebrats es troben al costat de la porta de Fanjove. Tens l'opció de fer snorkel directament de la platja principal o aventurar-te més lluny a llocs secrets

Mostra més
Mostra menys

Sand Bank

A la marea baixa tenim accés a un banc de sorra aïllat que ofereix snorkel i possibilitat de fer un dinar local amb peix a la brasa preparat en privat just davant de vostè. Relaxeu-vos a l'ombra i espereu que els dofins vinguin o saltin a l'aigua per refrescar-se, fins que el banc de sorra desaparegui sota l'aigua amb les marees entrants.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

LABA Fanjove Island

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes