WeTu Analytics

Abu Camp

Abu Camp - Game Drives

Les unitats de joc de matí i tarda s'ofereixen en vehicles de safari oberts. Aquestes unitats mostren l'abundància de vida silvestre en els diferents hàbitats que van des de praderies obertes fins a santuaris insulars aïllats i canals de serrells de papir. Una de les millors maneres d'apreciar just per què el Delta de l'Okavango va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Mostra més
Mostra menys

Abu Camp - Mokoro Excursions

Les excursions amb mokoro dependents de la temporada ofereixen un tast de l'Okavango més convencional. Les canoes dugout tradicionals són navegades per un expert policia i ofereixen als hostes una perspectiva tranquil·la de la regió. Les excursions a Mokoro ofereixen un gust romàntic de la “postal” Okavango.

Mostra més
Mostra menys

Abu Camp - Guided Nature Walks (Seasonal)

Caminar a l'arbust amb un guia experimentat pot ser una de les maneres més emocionants de veure el joc, així com apreciar les criatures més petites i la vida vegetal en i al voltant de la reserva.

Mostra més
Mostra menys

Abu Camp - Birding

Uns 380 aus resideixen a la zona i la diversitat d'activitats que s'ofereixen a Abu Camp pot donar lloc a albiraments especials com la jacana menor, l'oca pigmeu africana, la grua wattled, l'espurna de pissarra, la cucal de coure i, fins i tot, l'arpa de coll rosat, entre d'altres.

Mostra més
Mostra menys

Formulari de consulta

Abu Camp

*Camps obligatoris

Nom *
Cognom *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
País de residència
Ciutat
Sortida aproximada
Núm. de dies
Comentaris o preguntes