Rustend op een rustig stuk van een kilometer lang ongerept China Beach, in de buurt van de oude handelshaven van Hoi An, ligt een luxe resort en residentiële enclave die bekend staat als Four Seasons Resort The Nam Hai Hoi An. Het resort beschikt over 60 prachtige villa's met één slaapkamer en 40 villa's met zwembad. Elke kamer heeft een eigen gedeelte van aangelegde tuinen en biedt uitzicht op de oostzee en de nabijgelegen Cham-eilanden.

Ruimte is de essentie en ingetogen architectuur, herkenbaar aan split-level interieurs en houten platforms, voegt een onderscheidend tintje toe aan de algehele setting. Tot de voorzieningen van het resort behoren gastronomische restaurants, meerdere overloopzwembaden, een fitnessruimte, een tropische spa en uitgebreide recreatieve voorzieningen om gasten een toevluchtsoord te bieden voor elke vakantiewens.

Four Seasons Resort The Nam Hai Hoi An is ideaal gelegen 30 kilometer ten zuiden van Danang en 11 kilometer ten noorden van de historische stad Hoi An aan de centrale kust van Vietnam.