Avkoppling och Spa på Sri Lanka

Dela med sig:

Goldi Sands Hotel | Negombo

Goldi Sands Hotel är ett glamoröst ikoniskt hotell inbäddat på Negombos gyllene stränder i Sri Lanka och ligger bara några minuter från den internationella flygplatsen. Boendets strandnära boende erbjuder elegant inredda rum. Alla rum är utrustade med telefon, minikylskåp, elektroniskt värdeskåp, hårtork, te- och kaffekokare och eget badrum. Under dagen kan du njuta av utomhusaktiviteter som att simma i hotellets pool, njuta av vattensporter, promenera på stranden eller bara koppla av på en solstol med en bok i handen, medan du smuttar på en kall dryck. På natten är det dags för lite bra underhållning och en rejäl mat eller en privat middag med levande ljus på Indiska oceanens vackra stränder.

  • Bilder

Din Vistelse

3 nätter

Halvpension - Frukost och middag

Aliya Resort & Spa | Sigiriya

Aliya Resort & Spa ligger inbäddat bland grönskande åkrar, decennier gamla inhemska träd och chena tillväxt i den torra zonen i centrala provinsen. Här kan du koppla av och varva ner, långt från stadens liv och rörelse. Fastigheten har en distinkt känsla av att bo i en by, men med alla moderna faciliteter som krävs för en bekväm och idyllisk vistelse. Aliya Resort & Spa har stugor, sviter samt charmiga lyxiga tältrum som ligger på trädäcksplattformar med alla moderna bekvämligheter. Du kan äta på hotellets restauranger som erbjuder en rad genuint lokal lankesisk mat. Här finns även ett spa som erbjuder gratis yoga och meditation.

  • Bilder

Din Vistelse

3 nätter

Halvpension - Frukost och middag

Riff Hikkaduwa Hotel | Hikkaduwa

Detta hotell ligger på den berömda södra kusten av den vackra ön Sri Lanka, bara 20 minuter från UNESCO: s världsarvslista

den holländska Galle Fort; är en helt ny pärla bland raffinerade upplevelser i Sri Lanka. Riff Hikkaduwa inbjuder dig till

Njut av det allra första Hikkaduwa Design Hotel; att fördjupa sig i en plats av nya upptäckter; att utveckla ett nytt uttryck för lyx.

Utforska ett eklektiskt paradis levande med konst, arkitektur och en spännande fusion av öarna kulturella influenser.

Detta designhotell har tillgång till den mångskiftande kulturen på Sri Lankas södra kust och firar Hikkaduwas rika historia och kultur.

medan överdådiga gäster med samtida överflöd.

  • Bilder

Din Vistelse

4 nätter

Halvpension - Frukost och middag

tillbaka till toppen