Underbar semester i Ceylon

Dela med sig:

Goldi Sands Hotel | Negombo

Goldi Sands Hotel ligger på Negombo Beach bara 15 minuter från Bandaranaike International Airport och 32 km från staden Colombo. Negombo är en av Sri Lankas mest eftertraktade turistmål på grund av dess idylliska läge.

Hotellet ståtar med sjuttio en luftkonditionerade dubbelrum, som består av två lyxiga sviter med havsutsikt, fyra cabanas i närheten av stranden, sex icke havs-view rum som rymmer 2 personer vardera och resten standard rum med egen privat balkong/terrass erbjuder utmärkt utsikt av Indiska oceanen och den vackra anlagda trädgården, som rymmer 2 personer plus 2 barn vardera.

Alla rum elegant inredda i linje med temat för hotellet är utrustade med telefon, piped musik, mini kylskåp, elektronisk safe, hårtork, te och kaffe faciliteter och badrum med varmt och kallt vatten. Hotellet erbjuder också 24 timmars rumsservice, läkare på samtal, IDD och internet faciliteter, utländsk valuta inkashment och Tvättservice.

Middag på Goldi Sands är en specialitet av sig själv. Hotellet är känt för utmärkt havsmat som köps direkt från fiskebåtarna i närheten av hotellet. Du kan välja från en bred lista med aptitretande havsmat delikatesser tillagade av erfarna kockar; färskhet och smak av havsmat köket kommer säkert att göra dig be om mer.

  • Bilder

Din Vistelse

1 natt

Halvpension - Frukost och middag

EKHO Lake House | Polonnaruwa

Old Polonnaruwa Rest House byggdes 1870 som en krets bungalow för brittiska statliga agenter och var en gång drottningen av Englands semestermål. Reproduktioner av gamla fotografier i den kungliga sviten, fira besöket av Hennes Majestät Elizabeth II 1954 på hennes Commonwealth Tour till vad som var då Ceylon. Polonnaruwa Rest House har med tiden vuxit sömlöst till ett exklusivt boutiquehotell, nu stilfullt omdefinierat till 2000-talets lyx.

Resorten ligger i hjärtat av en UNESCO: s världsarvslista, mitt i ruinerna av kungadömena. Inte undra på att drottning Elizabeth II: s kungliga önskan om hennes besök i Serendipity var att stanna här där kungarnas publikhallar, rådskammare och baddammar är inom synhåll. Unescos museum ligger bara 2 minuters promenad från resorten. Det är en vacker stad som blivit allt mer glamorös än någonsin, men idag är det lätt att förstå varför det inte finns något att se.

  • Bilder

Din Vistelse

2 nätter

Halvpension - Frukost och middag

The Golden Crown Hotel | Kandy

Golden Crown Hotel ligger i kullens huvudstad Sri Lanka, Kandy. The Golden Crown ligger i en förort 2 kilometer från stadens centrum och är en fristad för hjärtat som söker lugn och lyx.

Golden Crown Hotel är ett underverk av en struktur som fångar den stolta unika Kandyan historia i en modern modern miljö.

Kandy är det sista kungarnas rike och viloplatsen för Lord Buddhas heliga tandkvarleva. Denna pittoreska historiska stad skildrar unika kultur och traditioner Sri Lanka och har förklarats som världsarvsstad av UNESCO för orörd äkthet.

  • Bilder

Din Vistelse

2 nätter

Halvpension - Frukost och middag

Joes Resort Unawatuna | Unawatuna

Unawatuna ligger 113 km från Colombo och 3 km från Galle. Det unika läget för orten ger den innehav av både bukten och stranden som dess utsikt inklusive en naturlig pool idealisk och säker för simning. Nu kan nås på mindre än en timme på södra motorvägen.

De fjorton rymliga Deluxe-rummen är fulla av lockelse och charm. Föryngra dig själv i detta vackra rum med lyxigt badrum och utmärkta bekvämligheter.

Deluxe-rummen har gott om plats med en extra stor king size-säng och två enkelsängar på den separata vinden som kommer i anslutning till rummet. Deluxe Room är utan tvekan platsen att slå en reträtt till efter en spännande dag på sandstranden.

  • Bilder

Din Vistelse

4 nätter

Halvpension - Frukost och middag

tillbaka till toppen